Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi RS 3 Sportback | Võimsalt edasi | Audi Eesti
Audi RS 3 Sportback

Audi RS 3 Sportback

Audi RS 3 Sportback interjöör

Silmapaistev ja mitmekülgne

Jõudlus, millel on iseloomu.

Võimsus

294

kW

Kiirendus (0–100 km/h)

3.8

s

Pöördemoment

500

Nm

Uus Audi RS 3 Sportback on muljetavaldavalt võimekas. Jõulise disaini, silmapaistva sõidudünaamika ning 2,5-liitrise TFSI mootoriga (keskmine kütusekulu 8,8–8,3l/100km; keskmine CO₂-heide 201–190g/km) mudel pakub põnevaid väljakutseid iga päev.

RS 3 Sportback

Audi RS 3 Sportback tagant

Rohkem dünaamilisust, rohkem mugavust ja rohkem RS-ile omast karakteristikat. RS dünaamikapakett „plus“, „launch control“ ja RS sport väljalaskesüsteem muudavad sõidu tõeliseks elamuseks. Audi drive selectiga saad sõiduki karakteristikat muuta ka RS-ile omastes sõidurežiimides.

Audi RS 3 Sportback liikumas

Dünaamikapakett „plus"/„launch control“: RS dünaamikapakett „plus“ ja uus „launch control“, mis rakendab kohalt minnes kogu kiirenduspotentsiaali, lubavad tõelist sõidudünaamikat. Audi virtual cockpit plus kuvab sekundid stardini.

Interjöör – dünaamikast inspireeritud

Uue Audi RS 3 Sportbacki interjöör avaldab muljet kvaliteetsete materjalide, esmaklassilise viimistluse ja RS-ile omase disaingia. Sõidudünaamika toob esile valikvarustusse kuuluv RS disainipakett „plus“ ja RS Audi „virtual cockpit plus“.

Amazon Alexa ja Amazon Music alati saadaval

Integreerides Amazon Alexa või Amazon Music oma Audisse, saad oma lemmik Amazon häälkäskluse või muusika teenust ka teel olles kasutada. Seda kõike väga lihtsalt ja ilma nutitelefoni ning äppita.

Amazon Alexa

Amazon Alexa: Nüüd saad Alexat kasutada ka Audis, sest populaarne häälkäsklusteenus on ka sõidukisse integreeritav. Kuula uudiseid, küsi viimast ilmateadet või sporditulemusi, mängi muusikat ja palju muud. Samuti saad teel olles juhtida ka nutikodu seadmeid.

Audi RS 3 Sedaan

Audi RS 3 Sedaan

Keskmine kütusekulu l/100 km: 8.8–8.3; CO₂ heide kombineeritud g/km: 201–190.