Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Q5 Sportback TFSI e > Q5 > Audi Estonia
Side-front view Audi Q5 Sportback TFSI e

Q5 Sportback TFSI e

Võimas, efektiivne, mugav.
Uus Audi Q5 Sportback TFSI e

Keskmine kütusekulu: 2.0–1.8 l/100 km
Keskmine energiatarve: 19,6–19.3 kWh/100 km
Keskmine CO₂ heide: 45–42 g/km

Efektiivne, sportlik ning elektrirežiimis kohapealsete heitmeteta – elektri- ja sisepõlemismootorit ühendava Audi Q5 Sportback TFSI e quattro pistikhübriidiga võid nautida mõlemat jõuallikat. Ühtlasi pakub Q5 Sportback TFSI e quattro premium-linnamaasturile omast mugavust ja praktilisust.

Audi Q5 Sportback 55 quattro TFSI e spetsifikatsioon

Väändemoment

500

Nm

Maksimaalne

Kiirendus

5.3

s

0 kuni 100 km/h

Võimsus

270

kW

(367 hj)

Front view Audi Q5 Sportback TFSI e

Elektriseeritud sõit

Lisaks võimsale 2,0 TFSI mootorile on Audi Q5 Sportback TFSI e quattrol käigukasti korpusega integreeritud elektrimootor. Tänu linnaliikluses vähemalt 40-kilomeetrisele sõiduulatusele saad suurema osa oma igapäevasõitudest teha elektriliselt. Audi Q5 TFSI e Sportbackil quattro kahe mootori koguvõimsus on 270 kW (367 hj), mis võimaldab kiirendada 0 - 100 km/h 5,3 sekundiga, tippkiirus on 239 km/h.

Dynamic side and rear view Audi Q5 Sportback TFSI e

Lihtsaks muudetud laadimine

Audi Q5 Sportback TFSI e quattro salvestab elektrienergiat ruumisäästlikult pakiruumi põranda alla paigaldatud liitiumioonakusse. Kasuta meie praktilisi laadimislahendusi nii kodus kui ka teel olles: Audi Q5 TFSI e quattro standardvarustusse kuulub kompaktne laadimissüsteem, mis sisaldab nii juhtseadet kui ka laadimiskaablit koduseks ja kiirlaadimiseks. Audi laadimisteenus e-tron Charging Service tagab ligipääsu suurele hulgale avalikele laadimisjaamadele 16. Euroopa riigis. Standardvarustusse kuulub ka neis laadimispunktides vajalik Mode 3 laadimiskaabel. Alusta laadimist Audi laadimiskaardi või myAudi telefonirakendusega. myAudi rakendusega saad kontrollida ka oma Audi Q5 Sportback TFSI e quattro aku laetust ja sõiduulatust, kus iganes Sa viibid ja alati, kui seda soovid.

Ülevaade olulisest

Audi Q5 Sportback TFSI e Sõitjate silme ees asuv Audi virtual cockpit annab kiire ülevaate kõikidest Audi Q5 Sportback TFSI e quattro funktsioonidest – ka spetsiifilisest hübriidtehnoloogia-infost – 12,3-tollisel kõrgresolutsiooniga ekraanil. Siit näed näiteks aku laetuse taset, tahhomeetrit asendavat võimsusmõõdikut ja seda, kui pikalt saab veel elektriga sõita. Keskkonsooli kohal asuv ja lisavarustusse kuuluv MMI Navigation plusi/MMI touchi värviline ekraan näitab energia liikumist, kasutatavat sõidurežiimi ja hübriidsüsteemi parasjagu rakendatavaid komponente.

Powermeter display of the Audi Q5 Sportback TFSI e

Värvid ja veljed

2D2D_V71_AVP2D_A_2_000.jpg
Navarra-sinine, metallik Navarra-sinine, metallik
Ultra-sinine, metallik Ultra-sinine, metallik
District-roheline, metallik District-roheline, metallik
Daytona-hall, pärlefektvärv Daytona-hall, pärlefektvärv
Quantum-hall Quantum-hall
20" Kergmetallveljed, 5-kodaraga disain, grafiit-hall, osalislet poleeritud 20" Kergmetallveljed, 5-kodaraga disain, grafiit-hall, osalislet poleeritud
20" "Audi Sport" kergmetallveljed, 5-V-kodaraga "star" disain, antratsiit-must, osaliselt poleeritud 20" "Audi Sport" kergmetallveljed, 5-V-kodaraga "star" disain, antratsiit-must, osaliselt poleeritud
21" "Audi Sport" Kergmetallveljed, 5-kodaraga "polygon" disain 21" "Audi Sport" Kergmetallveljed, 5-kodaraga "polygon" disain
21" "Audi Sport" Kergmetallveljed, 5-topelt-kodaraga "turbine" disain, titanium-hall matt, osaliselt poleeritud 21" "Audi Sport" Kergmetallveljed, 5-topelt-kodaraga "turbine" disain, titanium-hall matt, osaliselt poleeritud
21" "Audi Sport" Kergmetallveljed, 5-V-kodaraga "offset" disain, antratsiit-must, osaliselt poleeritud 21" "Audi Sport" Kergmetallveljed, 5-V-kodaraga "offset" disain, antratsiit-must, osaliselt poleeritud
Konfigureeri
Panoramic view Audi Q5 Sportback TFSI e

Panoraamvaade

Uued valgustusstsenaariumid

OLED-ide jagamine väikesteks eraldi juhitavateks segmentideks kolmemõõtmelises paigutuses tekitab muljetavaldava lahenduse, mis annab võimaluse luua uusi valgustusstsenaariume. Autot ostes on klientidel võimalik selle isikupärastamiseks valida kolme tagalaternate mustri vahel. Lisaks sellele kohandub tagalaternate muster kasutamisel automaatselt sõidurežiimiga. Digitaalsed OLED tagalaternad on varustatud lähedussensoritega: kui auto seisab ja tagant lähenev teine sõiduk või liikleja jõuab sellele lähemale kui kaks meetrit, süttivad suurema nähtava ala tekitamiseks automaatselt kõik OLED-i segmendid.
OLED rear lights Audi Q5 Sportback TFSI e

Avar sõitjate- ja pakiruum

Audi Q5 Sportback TFSI e quattro standardvarustusse kuulub tagaistme plus-pakett, mis tähendab, et tagaistme seljatuge saab kolmes osas alla kallutada ning istet pikisuunas liigutada. Sõltuvalt istmete asendist on pakiruumi maht 455 kuni 1356 liitrit. Kui istme seljatugi alla kallutada, kasvab pakiruumi maht tervelt 1356 liitrini.

Animated rear seats Audi A5 Sportback TFSI e
Interjöör
Interior Audi Q5 TFSI e

Mugav ja sportlik – sõitjateruum

Q5 Sportback TFSI e quattro sõitjateruum peegeldab tema sportlikku iseloomu. Võta koht sisse standardvarustusse kuuluval sportistmel ning juhi oma linnamaasturit kolme kodara ja teemanditaustaga S-embleemi kandva multifunktsionaalse rooliga (lisavarustus). Tipptasemel mugavusse annab oma panuse soojuspumbaga temperatuuri reguleerimine (standardvarustus). See süsteem salvestab nii sisepõlemis- kui ka elektrimootori soojust ja kasutab seda ära, et tagada maksimaalne elektriline sõiduulatus isegi talvekuudel. See võimaldab ka sõitjateruumi kiiremini soojendada. myAudi rakenduse abil saad auto kliimaseadme mugavalt tööle panna ka kodus olles.