Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi SQ5 | Valmis sportlikuseks | Audi Eesti
Audi SQ5

SQ5

Valmis sportlikkuseks.
Uus Audi SQ5.

Keskmine kütusekulu: 7,0 l/100 km
Keskmine CO₂ heide: 185 g/km

Jõua sihtpunkti kiiresti, ületa enesekindlalt kõik väljakutsed ja jäta visuaalselt mõjuv mulje. Uuel Audi SQ5-l on standardvarustuses võimas diiselmootor, pidev quattro nelikvedu ja disain, mis räägib meeliköitvast dünaamikast ka siis, kui auto seisab.

Võimsus, kindlalt teele kantud

Kolmeliitrine V6 TDI mootor võimsusega 251 kW kiirendab elektrikompressori abiga Audi SQ5 sajakilomeetrise kiiruseni 5.1 sekundiga ning vaevatult elektrooniliselt piiratud tippkiiruseni 250 km/h. Mootori jõud viiakse ratasteni läbi kiirelt ja mugavalt töötava 8-käigulise tiptronic käigukasti. Standardvarustusse kuulub automaatselt lukustuva keskdiferentsiaaliga pidev quattro nelikvedu, mis jagab veojõudu esi- ja tagasilla vahel tavaoludes suhtes 40:60. Parema haarduvuse tagamiseks suudab nelikvedu aga suunata kuni 70% veojõust esisillale ja kuni 85% tagasillale. See võimaldab Audi SQ5-l enesekindlalt hakkama saada kõige eripalgelisemates tingimustes.

Spetsifikatsioon

Võimsus

251

kW

Kiirendus

5.1

s

0 kuni 100 km/h

Pöördemoment

700

Nm

(maksimaalne)

Tagantvaade Audi SQ5 TDI

Võimsus, mida näed disainist

Uue Audi SQ5 disain peegeldab mõjuvalt auto pakutavat dünaamikat ja sooritusvõimet. Uue kujustusega lävepakud muudavad auto visuaalselt kergemaks ning vihjavad kõrgele kliirensile.

Tagantvaade Audi SQ5 TDI

Efektse esimese kaitserauaga on integreeritud alumiiniumraamides õhuvõtuavad ning tagumise kaitserauaga kroomservaga difuuser. Veelgi lisavad sportlikkust ovaalsed kroomitud topelt-summutiotsad. Esiosale annab eriti enesekindla ilme kärjemustri ja alumiiniumliistudega esivõre.

Uued valgustusstsenaariumid

OLED-ide jagamine väikesteks eraldi juhitavateks segmentideks kolmemõõtmelises paigutuses tekitab muljetavaldava lahenduse, mis annab võimaluse luua uusi valgustusstsenaariume. Autot ostes on klientidel võimalik selle isikupärastamiseks valida kolme tagalaternate mustri vahel. Lisaks sellele kohandub tagalaternate muster kasutamisel automaatselt sõidurežiimiga. Digitaalsed OLED tagalaternad on varustatud lähedussensoritega: kui auto seisab ja tagant lähenev teine sõiduk või liikleja jõuab sellele lähemale kui kaks meetrit, süttivad suurema nähtava ala tekitamiseks automaatselt kõik OLED-i segmendid.
OLED tagalaternad Audi SQ5 TDI
  • 1920x1080-audi-sq5-oled-v3-my2021.jpg
    Valgustustsenaarium 1
  • 1920x1080-audi-sq5-oled-v1-my2021.jpg
    Valgustustsenaarium 2
  • 1920x1080-audi-sq5-oled-v2-my2021.jpg
    Valgustustsenaarium 3

Muuda argipäev paremaks

Varustus, mida on hõlbus kasutada, muudab igapäevaste väljakutsetega tegelemise lihtsaks. Kolmeosalise seljatoega tagumist istet saab vastavalt vajadusele pikisuunas liigutada ning seljatoe nurka reguleerida. Lisavarustusse kuuluva mugavusvõtme ja anduriga lukustuse abil saab tagaluuki avada ja sulgeda kerge jalaliigutusega auto tagaosa juures. Lisaks muudab laadimise lihtsamaks lisavarustusse kuuluv adaptiivne õhkvedrustus, mis võimaldab autot madalamale lasta.

Istmed Audi SQ5 TDI
360 kraadi vaade

Sportlik ka sõitjateruumis

Autosse sisenedes tervitavad sind ja teisi sõitjaid valgustusega lävepakud, mis kannavad eksklusiivset S-embleemi. Sõitjateruumis naudid külluslikku avarust, viiele reisijale jätkub nii pea- kui ka jalaruumi. Standardviimistlus hõlmab harjatud alumiiniumi, kontrastseid õmblusi nahkroolil ja sportistmetel, mis loovad dünaamiliselt elegantse meeleolu. Nahk- ja Alcantara-polstriga sportistmeid saab veelgi täiustada rombimustrilise peene Nappa naha ning pneumaatilise massaažifunktsiooniga. Roolirattal asuvad käiguvahetuslabad on alumiiniumviimistlusega, pedaalide ja jalatoe katted roostevabast terasest.

Lase Audi SQ5-l end taas lummata

Audi SQ5 Ülevalt vaade