Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi Q8 Sportback e-tron | Q perekonna uus nägu | Audi Eesti
Külgvaade Audi Q8 e-tron

Q8 Sportback e-tron

CO2-Emissionen{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0–0 g/km

Stromverbrauch (kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 3.0–2.6 miles/kWh

Tagantvaade Audi Q8 e-tron

Elektriline. Lisaks kõigele muule

Audi e-tron on täiselektrilise sõidukina täitnud oma teedrajava rolli. Seega on tulnud nüüd aeg kaasata see nimeliselt Audi mudelivalikusse – nimega Audi Q8 Sportback e-tron.

Spetsifikatsioon Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro²

Laadimine 10% kuni 80%

31

min³

maksimaalsel laadimisvõimsusel

Sõiduulatus (WLTP), kuni

600

km

Maksimaalne DC laadimisvõimsus kuni

170

kW⁴

Energiakulu (keskmiselt¹) kWh/100 km: 24,1–19,9; CO₂ heitmed (keskmiselt¹) g/km: 0. Kütuse/energiakulu ja CO₂ heitmeid puudutav info koos sõiduulatustega on toodud sõltuvalt valitud auto varustusest. Sõiduki kohta on saadaval energiakulu ja heitmenäitajad üksnes vastavalt WLTP-mõõtemetoodikale ja mitte vastavalt NEDC-metoodikale.

Suur sõiduulatus

Kõrgepingeaku mahtuvusega kuni 106 kWh (neto) ja suurim sõiduulatus kuni 600 kilomeetrit. Kui akulaetus kahaneb, saad akudest veel viimast võtta, aktiveerides näiteks MMI kaudu Range režiimi⁷.

MMI ekraan Audi Q8 Sportback e-tron

Mugav sõit

Audi Q8 Sportback e-tron’i laadimiseks leidub erinevaid viise, olgu kodus kui ka teel olles. Laadimine on veelgi lihtsam tänu Plug & Charge’ile¹⁰. Ning tänu suuremale akumahule ja läbimõeldud laadimisvõimalustele võid nüüd elektrilist sõitu nautida ka pikkadel teekondadel.

Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro²

Maksimaalne võimsus

300

kW

Maksimaalne pöördemoment: 664 Nm

Kiirendus (0-100 km/h)

5,6

s¹⁷

Aku mahutavus (net), kuni

106

kWh

Elektriseeriv kupeekuju

Audi Q8 Sportback e-tron kombineerib ruumika linnamaasturi võimsuse neljaukselise kupee elegantsusega. quattro nelikvedu rõhutab jõuliselt vormitud vööliin. Erilise valgussignatuuriga päevasõidutuled pääsevad eriti hästi särama Madeira-pruuni metallikvärvi kerega.

Viimistletud sisedisain

Audi interjöörist võid oodata rohkem kui rikkalikult ruumi. Valitud materjalid, esmaklassiline viimistlus ja moodsad digifunktsioonid muudavad iga sõidu Audi Q8 Sportback e-tron’iga¹ preemium-kogemuseks.

Uus sõidukogemus

Istu sisse ja koge elektrimootorite peaaegu hääletut kiirendust. Naudi täiselektrilise nelikveo suuremat haardevõimet ja stabiilsust. Paremat sõidudünaamikat tänu adaptiivsele õhkvedrustusele ja arvukatele juhiabisüsteemidele. Eemaldatav haakekonks on saadaval lisana.

Voogedasta sisseehitatud Apple Music’uga²⁰

Naudi ülimat muusikaelamust autost tänu Apple Music’ule²⁰. Voogedasta enam kui 100 miljonit laulu reklaamivabalt — otse autosse sisseehitatud ekraanilt. Leia oma lemmikmuusika ja avasta uusi laule, mida nautida. Vali üks kolmest globaalsest raadiojaamast, mis esitavaid tänaseid hitte, klassikat või kantrit. Ligipääs infole võimaldab otsida esitajaid, laule, albumeid ja esitusloendeid.

Close-up MMI display Audi Q8 e-tron

Note: The illustration is of the Audi SQ8 Sportback e-tron²³.

Digiteenused

Mobiilne digimaailm on täiesti avatud tänu arvukatele Audi connect teenustele⁶, nagu näiteks online liiklusinfo²², mis on alati ajakohane. Või võimalus tellida varustust paindlikult nõudmisel varustusest. Ja myAudi äpp⁷ hoiab sind hästi informeerituna sinu Audi sõiduandmete osas.

Amazon Audi Q8 Sportback e-tron

Amazon Alexa ja Amazon Music pardal: Integreerides oma Audiga Amazon Alexa²³ või Amazon Music’u²³, saad nüüd kasutada oma lemmik Amazoni hääl- või muusikateenust isegi teel olles. Tõeliselt lihtsalt ja ilma nutitelefoni või äpita. Märkus: illustratsioon kujutab Audi SQ8 Sportback e-tron’i²¹.

Istu sisse ja sukeldu virtuaalmaailma

Istu tagaistmele, pane pähe VR-peakomplekt ja naudi erilist kogemust. Audi toob holoride’i²⁴ virtuaalreaalsuse sinu autosse. Uuenduslik tehnoloogia kombineerib liikumise virtuaalmaailmaga. Kui sinu Audi läbib kurvi, siis tunned seda tagaistmel olles. Kuid suunamuutus on tajutav ka visuaalselt – näiteks 3D-peakomplektis kujutatud kosmoselaev läbi kurvitrajektoori lendamas.

Close-up MMI display Audi Q8 e-tron

Edition S line mudel esitlusel

Avasta edition S line, mis saab S line eksterjööri, eksklusiivse “e-tron edition” signatuuriga LED-id ja kerevärvi Audi Singleframe iluvõre. Singleframe-valgustus ja toonitud klaasid rõhutavad sinu auto progressiivset iseloomu. Nii nagu ka standardvarustusse kuuluvad 21-tollised valuveljed, kuid valida saab ka kuni 22-tolliseid valuvelgi.

Mitmetahuline nagu elu

Sinu auto muutub absoluutseks kohanejaks tänu Audi originaaltarvikutele²⁵. Tänu tehnilistele lahendustele ja välistele aktsentidele saad selle uutele vajadustele sobitada. Üha uuesti ja uuesti.

Audi Q8 Sportback e-tron

Praktiline pagasiruumi: Ümbritseva kõrgema servaga praktiline pagasiruumi matt kaitseb pagasiruumi põrandat mustuse ja niiskuse eest, tekstuur takistab koorma libisemist. 20-liitrise mahuga jahutuskasti/soojust hoidvat termokasti saab turvaliselt paigutada ka pagasiruumi.

Jätkusuutlikuks tulevikuks

Audi tulevikule suunatud lahendused tähendavad loodusvarade läbimõeldud kasutamist, loodussõbralikke tootmisviise ja süsinikuneutraalset sõidukitarnet²⁷. Näiteks kasutame me roheenergiat – seal hulgas päikesepaneele tootmishoonete katustel – soojusallikana ja akude tootmises.

audi in a gray constructions room
Külgvaade Audi Q8 Sportback e-tron

Audi Q8 e-tron

1
*
2
Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro: Energiakulu (keskmiselt¹) kWh/100 km: 24,1–19,9; CO₂ heitmed (keskmiselt¹) g/km: 0. Kütuse/energiakulu ja CO₂ heitmeid puudutav info koos sõiduulatustega on toodud sõltuvalt valitud auto varustusest. Sõiduki kohta on saadaval energiakulu ja heitmenäitajad üksnes vastavalt WLTP-mõõtemetoodikale ja mitte vastavalt NEDC-metoodikale.
3
Aku laadimiseks kuluv aeg sõltub paljudest faktoritest nagu näiteks välistemperatuur, riigispetsiifiliste pistikute kasutamisest ja eelkonditsioneeri kasutamisest (nt distantsjuhitav interjööri eeljahutamine). Kasutades koduseid laadimispistikuid, piirab e-tron’i laadimissüsteem laadimisvõimsust.
4
Kehtib Audi Q8 55 e-tron quattro kohta (Energiakulu (keskmiselt¹) kWh/100 km: 24,4–20,6; CO₂ heitmed (keskmiselt¹) g/km: 0. Kütuse/energiakulu ja CO₂ heitmeid puudutav info koos sõiduulatustega on toodud sõltuvalt valitud auto varustusest. Sõiduki kohta on saadaval energiakulu ja heitmenäitajad üksnes vastavalt WLTP-mõõtemetoodikale ja mitte vastavalt NEDC-metoodikale.) laadimisvõimsus kuni 170 kW.
5
Külasta www.audi.com/connect või võta ühendust oma Audi edasimüüjaga, et saada rohkem infot Audi connect’i kohta.
6
Sõltub riigispetsiifilisest saadavusest. Praegune ühilduvusinfo iOS/Android operatsioonisüsteemidega on leitav vastava äpipoe kaudu myAudi äpi kirjeldusest. Vajalik on eelnev registreerimine aadressil www.my.audi.com.
7
Range-režiim piirab tippkiiruse umbes 90 km/h-ga, näiteks, ja reguleerib mugavusfunktsioone nagu automaatne kliimaseade ja deaktiveerib istmesoojenduse.
8
Osa Audi connect navigatsiooni & info- ja meelelahutussüsteemist. Sõltub riigispetsiifilisest saadavusest. Praegune ühilduvusinfo iOS/Android operatsioonisüsteemidega on leitav vastava äpipoe kaudu myAudi äpi kirjeldusest. Vajalik on eelnev registreerimine aadressil www.my.audi.com.
9
Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro: Energiakulu (keskmiselt¹) kWh/100 km: 24,4–20,6; CO₂ heitmed (keskmiselt¹) g/km: 0. Kütuse/energiakulu ja CO₂ heitmeid puudutav info koos sõiduulatustega on toodud sõltuvalt valitud auto varustusest. Sõiduki kohta on saadaval energiakulu ja heitmenäitajad üksnes vastavalt WLTP-mõõtemetoodikale ja mitte vastavalt NEDC-metoodikale.
10
Teenus kasutamaks Plug & Charge funktsiooni on saadaval – nagu ka e-tron laadimisteenus – järgmistes riikides: Austria, Belgia, Horvaatia, Tšehhi Vabariik, Taani, Eesti, Soome, Prantsusmaa, Saksamaa, Ungari, Iirimaa, Itaalia, Läti, Leedu, Luksemburg, Holland, Norra, Poola, Portugal, Slovakkia, Sloveenia, Hispaania, Rootsi, Šveits ja Ühendkuningriik. Hetkeseisuga on teenus Euroopas (ECE) saadaval ainult IONITY võrgu laadimisjaamades koos Plug & Charge funktsiooniga. Teenus laieneb riigipõhiselt ka teiste laadimisvõrgustike jaamadesse. Põhja-Ameerika turgudel (NAR) on Plug & Charge funktsioon saadaval laadimisjaamades, mis on markeeritud „Plug and Charge“ ja mida haldab electrify america.
11
Lisana pakutav e-tron’i laadimissüsteem compact tuleb laadimisvõimsusega kuni 11 kW. Lisana pakutav e-tron’i laadimissüsteem connect tuleb laadimisvõimsusega kuni 22 kW (vaid koos pardalaadijaga võimsusega kuni 22 kW). Laadimisvõimsus sõltub kasutatavast võrgupistiku tüübist, asukohariigi elektripingest ja saadaolevate faaside arvust vooluvõrgus, ühtlasi ka kliendi enda kodusest elektripaigaldisest. Seega võib laadimisvõimsus teatud puhkudel väiksemaks jääda. Tööstusliku pistikuga ühenduskaabel ja laadimise juhtsüsteem on ühilduvad ja võimaldavad teatud laadimisvõimsust. Kuigi tehniliselt on teostatav vahetada võrgu ühenduskaabel hiljem teistsuguse tööstusliku pistiku vastu, võib see kaasa tuua madalama laadimisvõimsuse.
12
Saadaval Volkswagen Group Charging GmbH’lt (Elli).
13
Märkus: kahte AC laadimispistikut ei saa kasutada samaaegselt. Nende samaaegse kasutamise vältimiseks lukustub teine laadimisklapp, kui üht kasutatakse.
14
Laadimine kodus võimsusega 22 kW eeldab lisana pakutavat e-tron’i laadimissüsteemi connect või alternatiivset kodust laadimislahendust, mis toetab 22 kW AC-d. e-tron’i standardne laadimissüsteem on piiratud 11 kW-ga.
15
Alustuseks on nõutav kehtiv leping e-tron’i laadimisteenuse jaoks, enne kui funktsioon aktiveeritakse. Seejärel on võimalik teenus aktiveerida myAudi äpi kaudu ning teenuse kasutamiseks vastav elektrooniline Plug & Charge sertifikaat edastatakse “üle õhu” valitud Plug & Charge-võimekusega sõidukile. Teenus Plug & Charge funktsiooni kasutamiseks on – nagu ka e-tron’i laadimisteenus – saadaval järgmistes riikides: Austria, Belgia, Horvaatia, Tšehhi Vabariik, Taani, Eesti, Soome, Prantsusmaa, Saksamaa, Ungari, Iirimaa, Itaalia, Läti, leedu, Luksemburg, Holland, Norra, Poola, Portugal, Slovakkia, Sloveenia, Hispaania, Rootsi, Šveits ja Ühendkuningriik. Hetkeseisuga on teenus Euroopas (ECE) saadaval ainult IONITY võrgu laadimisjaamades koos Plug & Charge funktsiooniga. Teenus laieneb riigipõhiselt ka teiste laadimisvõrgustike jaamadesse. Põhja-Ameerika turgudel (NAR) on Plug & Charge funktsioon saadaval laadimisjaamades, mis on markeeritud „Plug and Charge“ ja mida haldab electrify america.
16
Ligipääs ja võrk: saadaolevate laadimispunktide arv kasvab pidevalt. e-tron’i laadimisteenust saab kasutada vaid Audi brändi elektriautodel (vajalik on kehtiv sõiduki identifitseerimisnumber). Euroopa-ülene ligipääs: e-tron’i laadimisteenus on saadaval 26-s Euroopa riigis. Kavandamisel on selle laiendamine rohkematesse riikidesse. Saadaolevate laadimisjaamade arv kasvab pidevalt, kuid see varieerub riigiti ja sõltub asukohariigi taristu hetkearengust. Ei kaasne voli pääseda ligi kõikidele laadimispunktidele konkreetses asukohariigis. AUDI AG ei garanteeri laadimistaristu toimimist, saadavust, laadimisvõimsust ega muid omadusi. Laadimispunktide asukohainfot uuendatakse pidevalt; puudub kohustus pakkuda täielikku infot. e-tron’i laadimisteenuse kliendikaarti saab võrgus kasutada alles 24 tundi pärast kaardi aktiveerimist. Esimese 24 tunni jooksul saab kaarti kasutada lokaalsete piirangutega. myAudi äpi kaudu autentimine (QR-kood laadimispunktil) eeldab aktiivset raadio- ja internetiühendust. See autentimisviis pole saadaval kõigis laadimisjaamades. Hinnad on erinevates Euroopa riikides ühtlustatud, kuid need võivad erineda Saksamaal kehtivatest hindadest. Uusima hinna- ja lepinguinfo sinu riigi jaoks leiab aadressilt www.e-tron.charging-service.audi. Audi e-tron’i laadimisteenus on saadaval firmalt Digital Charging Solutions GmbH (Mies-van-der-Rohe-Strasse 6, 80807 Munich, Germany).
17
Tulenevalt füüsilistest piirangutest saab maksimumvõimsus kiirendusnäitajate jaoks korrata mitu, kuid mitte piiramatu arvu kordi järjest.
18
Märkus: süsteemid töötavad süsteemide piirangute ulatuses ja abistavad juhti. Siiski, juht jääb sõiduki juhtimise eest vastutavaks ja peab olema tähelepanelik igal hetkel.
19
Audi Sport GmbH poolt.
20
Läikiva värviga või läikima freesitud valuvelgi, samuti ka poleeritud või osaliselt poleeritud valuvelgi ei tohi kasutada talviste teeolude korral. Tootmisviisist tulenevalt ei ole velje pind sellisteks oludeks piisavalt korrosiooni eest kaitstud ja võib püsivalt kahjustuda soola vms tõttu.
21
Dinamica Frequency microfibre is a breathable microfibre material with sporty embossing that is manufactured using a proportion of recycled polyester fibres and processed PET.
22
Saadavause info saamiseks võta ühendust oma Audi edasimüüjaga. Apple ja kõik sellega seotud logod on Apple Inc. või tema sidusettevõtete kaubamärgid. Apple Music on osa lisavarustusest Audi connect navigation & infotainment. Apple Music’u üldine saadavaus on riigipõhine. Nõutavad on andmeplaan ja Apple Music’u konto. Selle tulemusel võivad lisanduda täiendavad kulud. Apple Music jätab endale õiguse deaktiveerida teenus igal ajal. Rohkem infot saad oma Audi edasimüüjaga ühendust võttes.
23
Audi SQ8 Sportback e-tron quattro: Energiakulu (keskmiselt¹) kWh/100 km: 27,0–23,5; CO₂ heitmed (keskmiselt¹) g/km: 0. Kütuse/energiakulu ja CO₂ heitmeid puudutav info koos sõiduulatustega on toodud sõltuvalt valitud auto varustusest. Sõiduki kohta on saadaval energiakulu ja heitmenäitajad üksnes vastavalt WLTP-mõõtemetoodikale ja mitte vastavalt NEDC-metoodikale.
24
Osa Audi navigatsiooni & info- ja meelelahutussüsteemist.
25
Amazon Alexa ja Amazon Music on osa Audi navigatsiooni & info- ja meelelahutussüsteemi lisavarustusest. Amazon, Alexa ja kõik seotud logod on Amazon.com, Inc. või selle sidusettevõtete kaubamärgid. Amazon Alexa ühenduvus on saadaval ainult järgnevates riikides: Saksamaa, Austria, Ühendkuningriik, Prantsusmaa, Hispaania, Itaalia, USA, Kanada ja Jaapan. MMI navigation plus süsteemikeel tuleb seadistada ühilduvaks keelega, mida Amazon Alexa integreerimine toetab. Võta ühendust oma Audi edasimüüjaga, et saada saadavuse kohta rohkem infot. Heli voogedastus Alexa kaudu eeldab tasulist andmeplaani Audi edasimüüjalt. Amazon Music’u kasutamine võib kaasa tuua lisakulusid.
26
holoride-tehnoloogia kasutamine on saadaval vaid teises istmereas. 3D VR-peakomplekti kasutamine sõidu ajal: - on lubatud vaid teises reas äärmistel istekohtadel istuvatele sõitjatele – on lubatud inimestele pikkusega üle 1,5 meetri – on lubatud vaid siis, kui 3D VR-peakomplekti kasutav isik ei ulatu haarama tema ees asuvat objekti (sealhulgas esiistme tagakülge) täiesti väljasirutatud kätega (sealhulgas väljasirutatud sõrmedega) – on lubatud vaid siis, kui nõutavad turvatarvikud (nt kinnitusseade) on kinnitatud 3D VR peakomplekti külge. Rohkem infot holoride-süsteemi kohta leiab aadressil www.holoride.com.
27
Audi originaaltarvikud on saadaval AUDI AG-lt lisatasu eest. Tarvikutega ei arvestata, kui arvutatakse sõiduki kütusekulu või heitmenäitajaid. Sellisena saab tarvikud lisada vaid pärast sõiduki esmast registreerimist.
28
CO₂ heitmed, mida ei saa tänaste tehniliste vahenditega välistada, kompenseeritakse süsinikdioksiidi ühikutega.