Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi SQ8 Sportback e-tron | Q perekonna uus nägu | Audi Eesti
Külgvaade Audi SQ8 Sportback e-tron

SQ8 Sportback e-tron

CO2-Emissionen{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0 g/km (WLTP)

Stromverbrauch kombiniert{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 27.0–23.5 kWh/100km (WLTP)

Tagantvaade Audi SQ8 Sportback e-tron

Elektriline. Lisaks kõigele muule

Audi e-tron on täiselektrilise sõidukina täitnud oma teedrajava rolli. Seega on tulnud nüüd aeg kaasata see nimeliselt Audi mudelivalikusse – uue Audi SQ8 Sportback e-tron’i näol.

Energiakulu (keskmiselt¹) kWh/100 km: 27.0–23.5; CO₂ heitmed (keskmiselt¹) g/km: 0. Kütuse/energiakulu ja CO₂ heitmeid puudutav info koos sõiduulatustega on toodud sõltuvalt valitud auto varustusest. Sõiduki kohta on saadaval energiakulu ja heitmenäitajad üksnes vastavalt WLTP-mõõtemetoodikale ja mitte vastavalt NEDC-metoodikale.

Audi SQ8 Sportback e-tron²

Maksimaalne võimsus

370

kW

Kiirendus (0-100 km/h)

4,5

Sõiduulatus (WLTP), kuni

513

km

Kõrgendatud sõidukogemus

Istu sisse ja koge elektrimootorite peaaegu hääletut kiirendust. Tunneta paremat haardevõimet, mille annab täiselektriline nelikvedu. Naudi paremat sõidutunnet tänu õhkvedrustusele sport ja arvukatele juhiabisüsteemidele. Lisana on saadaval ka eemaldatav haakekonks.

Silmaga nähtav elekter

Uue välimusega Audi SQ8 Sportback e-tron² sai spetsiifilise valgussignatuuriga päevasõidutuled ja S-embleemid, mis väljendavad auto sportlikkust väliselt. Kui mythos-must metallikvärv rõhutab sõiduki sportliku iseloomu, siis jõuliselt vormistatud vööliin tõstab esile quattro-eeliseid.

Pikk sõit

Kõrgepingeaku mahutavusega kuni 106 kWh (neto) ja suurim sõiduulatus kuni 513 kilomeetrit. Kui aku on tühjenemas, saad abi täiendavast varust, aktiveerides näiteks MMI kaudu Range režiimi⁸.

MMI display Audi Q8 e-tron

Spetsifikatsioon Audi SQ8 Sportback e-tron²

Laadimine 10% kuni 80%

31

min⁹

maksimaalsel laadimisvõimsusel

Akumahutavus (net), kuni

106

kWh

Maksimaalne laadimisvõimsus

170

kW

Mugav sõit

Laadimiseks pakub Audi SQ8 Sportback e-tron erinevaid võimalusi, olgu kodus või teel olles. Laadimine on veelgi lihtsam tänu Plug & Charge’ile¹⁰. Tänu suuremale akumahutavusele ja ulatuslikele laadimisvõimalustele saad nautida elektrilist sõitu ka pikal teekonnal.

Elegantne sportlikkus

Sisse istudes tervitab teid kõrgekvaliteetne, sportlik interjöör, mida rikastavad lisana pakutavad sportistmed plus koos S-embleemidega (ees). Naudi Audi SQ8 Sportback e-tron’i² ruumikust ja erakordset mugavust.

Voogedasta sisseehitatud Apple Music’uga²⁰

Naudi ülimat muusikaelamust autost tänu Apple Music’ule²⁰. Voogedasta enam kui 100 miljonit laulu reklaamivabalt — otse autosse sisseehitatud ekraanilt. Leia oma lemmikmuusika ja avasta uusi laule, mida nautida. Vali üks kolmest globaalsest raadiojaamast, mis esitavaid tänaseid hitte, klassikat või kantrit. Ligipääs infole võimaldab otsida esitajaid, laule, albumeid ja esitusloendeid.

Close-up MMI display Audi Q8 e-tron

Digiteenused

Mobiilne digimaailm on täiesti avatud tänu arvukatele Audi connect teenustele⁶, nagu näiteks online liiklusinfo²², mis on alati ajakohane. Või võimalus tellida varustust paindlikult nõudmisel varustusest. Ja myAudi äpp⁷ hoiab sind hästi informeerituna sinu Audi sõiduandmete osas.

Amazon Audi SQ8 e-tron

Amazon Alexa ja Amazon Music pardal: Integreerides oma Audiga Amazon Alexa²³ või Amazon Music’u²³, saad nüüd kasutada oma lemmik Amazoni hääl- või muusikateenust isegi teel olles. Tõeliselt lihtsalt ja ilma nutitelefoni või äpita.

Istu sisse ja sukeldu virtuaalmaailma

Istu tagaistmele, pane pähe VR-peakomplekt ja naudi erilist kogemust. Audi toob holoride’i²⁴ virtuaalreaalsuse sinu autosse. Uuenduslik tehnoloogia kombineerib liikumise virtuaalmaailmaga. Kui sinu Audi läbib kurvi, siis tunned seda tagaistmel olles. Kuid suunamuutus on tajutav ka visuaalselt – näiteks 3D-peakomplektis kujutatud kosmoselaev läbi kurvitrajektoori lendamas.

People playing virtual games with Holoride in the rear of the Audi Q8 e-tron

Jätkusuutlikuks tulevikuks

Audi tulevikule suunatud lahendused tähendavad loodusvarade läbimõeldud kasutamist, loodussõbralikke tootmisviise ja süsinikuneutraalset sõidukitarnet²⁷. Näiteks kasutame me roheenergiat – seal hulgas päikesepaneele tootmishoonete katustel – soojusallikana ja akude tootmises.

audi in a gray constructions room
Eestvaade Audi Q8 Sportback e-tron

Audi SQ8 e-tron