Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi A3 allstreet | Karismaatiline crossover | Audi Eesti
Audi A3 allstreet Dünaamiline vaade

A3 allstreet

Audi A3 allstreet

Karismaatiline crossover.

Uus Audi A3 allstreet. Silmapaistvad maastikuautolikud disainielemendid ning kaheksanurkne Audi Singleframe iluvõre tekitavad jõulise ja äratuntava välisilme.

Linlik kõigeoskaja.

Uus Audi A3 allstreet on kõike muud kui tavaline. Kaheksanurkne Singleframe iluvõre tuleb iseomase struktuuriga, selenite-hõbedased disainielemendid pakuvad kontrasti ning külgi ehivad jõulised maastikutriibud – juba disain vihjab seega seiklushimule.

Audi Application Store teie Audis

Kasutage otse sõiduki MMI kaudu populaarseid äppe nagu Spotify või YouTube – jättes nutitelefoni ahelast kõrvale. Tänu Amazoni hääleteenusele Alexa⁵ saate näiteks uudiseid kuulata, tellida ilmateate või spordiinfo, striimida muusikat ja teha paljut muudki.

Audi A3 allstreet CockpitAudi A3 allstreet Cockpit

Note: The illustration is from the Audi A3 Sportback.

Kogege digimaailma.

Navigeerige, suhelge, koguge infot või lihtsalt nautige arvukaid pardasüsteemi võimalusi –MMI navigation plus koos MMI touch’iga². See pakub ka suurt valikut Audi connect teenuseid²,⁴, mis tagavad juurdepääsu mobiilsuse digimaailmale.

Isiklik, mitte anonüümne

Põnevad fotod või kuulsad kinokangelased: valige oma myAudi äpist⁸ valikust Themes²,¹¹ oma lemmikfoto ja salvestage see MMI ekraani taustapildiks. Toreda lisaefektina seadistub meeleoluvalgustuse pakett plus² automaatselt taustafoto toonidesse.

Audi A3 Sportback interjöörAudi A3 Sportback interjöör

Märkus: Pildil on Audi A3 Sportback. MMI taustapilt: © Thomas Hoepker - Magnum Photos.

Dünaamiline minek.

Uus Audi A3 allstreet on saadaval võimsate ja säästlike mootoritega, mille võimsus algab 110 kW’st (kütusekulu (keskmine): 5,8–5,0 l/100 km; CO₂ heide (keskmine): 141–123 g/km; CO₂ heitmeklass: E–D). See tähendab, et saate kogeda kõrgtasemel sõidunaudingut ja mugavust.

Ruumi enamaks.

Igapäevaselt praktiline, vabaajaseiklusteks mitmekülgne. Tänu 40:20:40 suhtes klapitavale tagaistme seljatoele² on uus Audi A3 allstreet erakordselt paindlik kaaslane. Pakiruumi mahu saab suurendada 380-lt isegi 1200 liitrini, kui tagaistmed täiesti kokku klappida.

Kaasahaarav helinauding.

Uue Audi A3 allstreet’i saab tellida SONOS 3D preemium helisüsteemiga ² (lisavarustus). 15 tippklassikõlarit koos bassikõlariga muudavad muusika unustamatuks kogemuseks. Kõrgete ja madalate nootide selge taasesitus ühes võimsa bassiga loob terviklikult nauditava helimaailma.

Audi Sonos

Audi exclusive*.

Make your new Audi A3 allstreet inspiringly unique – as unmistakeable as you are. Choose from various customised paint finishes such as Goodwood green, pearl effect.

Audi A3 allstreet Seitenansicht

Muutke oma uus Audi A3 allstreet inspireerivalt ainulaadseks – sama unikaalseks nagu Te ise. Valiku saab teha mitmete eritoonide hulgast, näiteks nagu Goodwoodi roheline, pärlefektiga.

Audi A3 Sedaan

Audi A3 Sedaan