Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi Q3 TFSI e | Elektriline ja kõigeks valmis | Audi Eesti
Audi Q3 Sportback TFSI e

Q3 Sportback TFSI e

Elektriseeriv kohtumine. Audi Q3 Sportback TFSI e.

Keskmine kütusekulu kombineeritud: 1.7–1.4 l/100 km
Keskmine energiatarve kombineeritud: 15.9–14.6 kWh/100 km
Keskmine CO₂ heide: 38–33 g/km


Sportlik ja elektriseeriv. Audi Q3 Sportback TFSI e. Uuenduslik pistikhübriid, mis suudab elektriliselt ja kohapealsete heitmeteta läbida 45 kuni 50 kilomeetrit. Väljendusrikkad kaitserauad ja kupeelik katusejoon kannavad endaga sportlikku ning dünaamilist aurat.

Sportlik kombinatsioon

Audi Q3 Sportback 45 TFSI e mootorite kombineeritud võimsus on 180 kW ning pöördemoment 400 Nm. Boost-funktsiooni abil võimaldab see 0-100 km/h kiirendada 7,3 sekundiga.

Elektriseerivad lühisõidud

Sõida lühemaid vahemaid elektrirežiimis – nauditavalt vaikselt ja kohapealsete heitmeteta. Täielikult laetud akuga on sinu kasutuses elektriline tippvõimsus 85 kW ning maksimaalne pöördemoment 330 Nm. Elektriline sõiduulatus on u 45 - 50 kilomeetrit ja elektriga sõites tippkiirus kuni 140 km/h.

Audi Q3 Sportback TFSI e tagantvaade
 
Audi Q3 Sportback TFSI e MMI ekraan
 

Sinu jaoks kohandatud

Laetud akuga stardib Audi Q3 Sportback TFSI e alati elektrirežiimis ja käivitab sisepõlemismootori ainult vajadusel. Navigatsioonisüsteemi sihtpunkti sisestamisel läheb auto hübriidrežiimi. Kasutades teekonnainfot, kombineerib sinu Audi kaht mootorit, et võiksid sõita võimalikult palju ainult elektri jõul. MMI abil saad valida ka teisi sõidurežiime: tee oma igapäevased lühisõidud elektriliselt või kasuta peamiselt sisepõlemismootorit, et säästa akut hilisemaks elektriliselt läbitavaks teekonnaks (Hold-režiim) või lae tõhusamalt akut (Charge-režiim).

Audi Q3 Sportback 45 TFSI e spetsifikatsioon

Sõiduulatus (elektrijõul)

45–50

km

Kiirendus

7.3

s

0 kuni 100 km/h

Koguvõimsus

180

kW

Audi Q3 Sportback TFSI e Audi virtual cockpit

Ruumi digitaalse mugavuse jaoks

Audi virtual cockpit näitab süsteemi väljundvõimsust, kasutatavat sõidurežiimi ja aku laetuse taset. Näidikupaneeli keskel, täpselt nagu ka myAudi telefonirakenduses, kuvatakse Audi Q3 Sportback TFSI e sõiduulatust.

Audi Q3 Sportback TFSI e laadimine

Lihtsaks muudetud kodulaadimine

Naudi elektrilise sõitmise eeliseid ja lae oma Audi Q3 Sportback TFSI e-d standardvarustusse kuuluva e-tron compact laadimissüsteemi abil kodus kas tava- või tööstusvoolu abil kuni 3,7 kW võimsusega.

Loe lisaks
Audi Q3 Sportback TFSI e

Linnamaastur võib tõesti olla nii sportlik

Jõud ja täpsus – igas detailis. Kolmemõõtmelise disaini paremad näited on kaheksanurkne titaanmust Singleframe esivõre, trapetsikujulised õhuvõtuavad ja väljendusrikkad kaitserauad – mis annavad Audi Q3 Sportback 45 TFSI e-le enesekindla ja dünaamilise välimuse. Sportlikku iseloomu rõhutavad kontrastset värvi detailid ning tagumise tuulesuunajaga kupeelik katusejoon.

Audi Q3 Sportback TFSI e esilaternad
6Y6Y-V72_Pyramid_AU32x_Q3SB_001_03.jpg
Daytona-hall, pärlefekt Daytona-hall, pärlefekt
Navarra-sinine, metallik Navarra-sinine, metallik
Mythos-must, metallik Mythos-must, metallik
Glacier-valge, metallik Glacier-valge, metallik
Dew-hõbe, metallik Dew-hõbe, metallik
19" Kergmetallveljed 20-kodaraga  V-disain, grafiit-hall, osaliselt poleeritud 19" Kergmetallveljed 20-kodaraga V-disain, grafiit-hall, osaliselt poleeritud
19" "Audi Sport" kergmetallveljed 5-kodaraga "trapezoid" disain, titaan-hall (matt), osaliselt poleeritud 19" "Audi Sport" kergmetallveljed 5-kodaraga "trapezoid" disain, titaan-hall (matt), osaliselt poleeritud
19" "Audi Sport" kergmetallveljed 5-topeltkodaraga "disain", titaan-hall (matt), osaliselt poleeritud 19" "Audi Sport" kergmetallveljed 5-topeltkodaraga "disain", titaan-hall (matt), osaliselt poleeritud
20" "Audi Sport" kergmetallveljed 5-topeltkodaraga "modular" disain, matt hallid detailid 20" "Audi Sport" kergmetallveljed 5-topeltkodaraga "modular" disain, matt hallid detailid
20" "Audi Sport" kergmetallveljed 5-topeltkodaraga "rotor" disain, must (matt), osaliselt poleeritud 20" "Audi Sport" kergmetallveljed 5-topeltkodaraga "rotor" disain, must (matt), osaliselt poleeritud
Konfigureeri
Interjöör

Mitmekülgne ja mugav

Kohanda Q3 Sportback TFSI e-d oma maitse järgi, valides sõitjateruumi paketi design selection või S line. Need meeliköitvad paketid pakuvad kaht tüüpi polstriga sportistmeid, millest esimese puhul kombineeritakse kangast, kunstnahka ja kontrastset värvi õmblusi, ning teise puhul kangast ja nahka.

 

Design selection rõhutab veelgi Audi progressiivset disainikeelt – selle puhul on armatuurlaud ja uksepolstrid osaliselt kaetud Alcantaraga. Ning pimedal ajal lisab efektsele sõitjateruumile veelgi isikupära valikuvõimaluste hulka kuuluv meeleoluvalgustus.

Audi Q3 Sportback TFSI e cockpit
 
Audi Q3 Sportback TFSI e ruumikus

Paindlik ruumikontseptsioon

Ruumi kokkuhoiu nimel on elektrimootori aku paigutatud pakiruumi sileda põranda alla. Tänu sellele on pakiruumi maht 300 liitrit ning kui istmete seljatoed alla klappida, siis lausa kuni 1250 liitrit. Veelgi suurema paindlikkuse tagab lisavarustusena pakutav tagaistme plus-pakett. Selle puhul saab tagaistet pikisuunas nihutada ning seljatoe kallet reguleerida, ühtlasi on seljatoed suhtes 40 : 20 : 40 kokku klapitavad.