Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi Q7 SUV | Veel kõrgemal tasemel | Audi Eesti
Audi Q7 SUV

Mitmekülgne tipptasemel linnamaastur

Jõuline quattro-nelikvedu ja sportlik disain, muljetavaldavad proportsioonid ning ruumi kuni seitsmele inimesele – Audi Q7 SUV avaldab oma vägeva dünaamika ja praktiliste argiomadustega muljet.

Jõuline ja elegantne välimus

Uus Audi Q7 SUV tõestab oma maasturi-DNA-d klassikalise quattro-veoskeemi ja jõulise küljejoone abil. Pilkupüüdev Audi Singleframe-iluvõre, Audi embleemirõngad 2D-disainis ja eriti veel S line² paketi disainilahendused loovad tervikuna sportliku üldilme.

Progressiivsus, mis särab tuledes

Tänu HD matrix LED esilaternatele² ja digitaalsetele OLED tagalaternatele ² saate valida nelja valgussignatuuri seast, mis tekitavad efektse valgusmängu. Tagalaternad on varustatud lähedusanduriga⁴, mis aktiveerib seisva sõiduki kõik OLED segmendid kohe, kui teised sõidukid autole (liigselt) lähenevad.

Võimalus sõita seitsmekesi

Rohkelt ruumi sõita isegi seitsmekesi, kui valida ka lisana pakutav kolmas istmerida². ISOFIX turvatoolikinnitused koos ülaaasaga on saadaval kõigile tagaistmetele. Klappides teise ja kolmanda rea² istmed kokku, saate kasutada kuni 1908 liitri suurust veoseruumi.

Audi Application Store teie Audis

Kasutage otse sõiduki MMI kaudu populaarseid äppe nagu Spotify või YouTube – jättes nutitelefoni ahelast kõrvale. Tänu Amazoni hääleteenusele Alexa⁵ saate näiteks uudiseid kuulata, tellida ilmateate või spordiinfo, striimida muusikat ja teha paljut muudki.

Audi MMI displayAudi MMI display

Audi Q8 SUV.

Amazon Music

Amazon Music: Integreerides Amazon Music oma Audisse, saavad Amazon Prime kliendid kuulata üle 2 miljoni hoolikalt valitud laulu. Amazon Music Unlimited klientidel on ligipääs aga üle 70 miljonile laulule ja helisalvestusele.

Märkus: Pildil Audi Q8 SUV.

Isiklik, mitte anonüümne

Põnevad fotod või kuulsad kinokangelased: valige oma myAudi äpist⁸ valikust Themes²,¹¹ oma lemmikfoto ja salvestage see MMI ekraani taustapildiks. Toreda lisaefektina seadistub meeleoluvalgustuse pakett plus² automaatselt taustafoto toonidesse.

Audi MMI displayAudi MMI display

Pildil Audi A6 Avant. MMI taustapilt: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Sõidudünaamika

Standardvarustusse kuuluv quattro nelikvedu tagab sportlikku käsitlemise. Samuti standardvarustusse kuuluva Audi drive selectiga saad aktiivselt sõiduki karakteristikat mõjutada, sh sportvedrustust, mis reguleerib sõiduki kõrgust. Lisavarustusena saadaval olev kaldumise vähendamise süsteem, vähendab kere kaldumist ja kõigi rataste juhtimine tagab lihtsama manööverdamise ja sportliku käitlemise. Kõik mootorid on standardvarustuses poolhübriid tehnoloogiaga, mis tagab tõhusa sõidu väiksema kütusekuluga.

Side view Audi SQ7 SUV

Audi SQ7 SUV