Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi Q8 SUV TFSI e | Progressi eesliinil | Audi Eesti
Q8 SUV TFSI e

Q8 SUV TFSI e

Kütusekulu (kombineeritud): 1.6–1.2 l/100 km; Energiatarve (kombineeritud): 30.4–27.7 kWh/100 km; CO₂ heitmed (kombineeritud): 37–27 g/km

Elektriline sõiduulatus (kombineeritud)

80–84

km

Kiirendus (0-100 km/h)

5.0

s

Võimsus

360

kW

Audi Q8 SUV TFSI e Tagantvaade

Progressi eestvedaja

Võimsa pistikhübriidtehnoloogia ja põneva disainikeelega Audi Q8 TFSI e on Audi kõige progressiivsem kupeemaastur.

Audi Q8 linnamaastur TFSI e ühendab endas mõlema maailma parimad omadused: täiselektrilises režiimis tekitab see väga vähe müra ja ei tekita heitgaase. Vaatamata madalale müratasemele pakub elektrimootor ohtralt jõudu. Tänu reisi ajal taastumisele saab süsteem elektrienergiat taastada.

Dynamic side view of the Audi Q8 SUV TFSI e

Saate valida, millist ajamitüüpi kasutada: täiselektriline sõit (EV), sisepõlemismootori esmane kasutamine aku laetuse säästmiseks hilsemaks elektrisõiduks (Hold) või selle suurendamiseks (Charge) või seadmete tõhus koosmäng (hübriid).

Elegantne ja muljetavaldav.

Anodeeritud alumiiniumist katuseraam ja aknaraami detailid annavad Audi Q8 linnamaasturile TFSI e sportliku välimuse. Tamarindipruun, metallik ja kerevärvi välispeeglikorpused loovad eksklusiivse välimuse.

Progressiivsus, mis särab tuledes

Tänu HD matrix LED esilaternatele² ja digitaalsetele OLED tagalaternatele saate valida nelja valgussignatuuri seast, mis tekitavad efektse valgusmängu. Tagalaternad on varustatud lähedusanduriga, mis aktiveerib seisva sõiduki kõik OLED segmendid kohe, kui teised sõidukid autole (liigselt) lähenevad.


Praktiline ja mugav

Avar interjöör pakub rohkelt ruumi viiele inimesele. Lisaks on elektrimootori aku nii kompaktselt integreeritud, et istmete kokkuklappimisel tekib kuni 1589-liitrine pakiruum.

Audi Application Store teie Audis

Kasutage otse sõiduki MMI kaudu populaarseid äppe nagu Spotify või YouTube – jättes nutitelefoni ahelast kõrvale. Tänu Amazoni hääleteenusele Alexa⁵ saate näiteks uudiseid kuulata, tellida ilmateate või spordiinfo, striimida muusikat ja teha paljut muudki.

Audi Q8 SUV TFSIe MMIAudi Q8 SUV TFSIe MMI

Märkus: Pildil on Audi Q8 SUV

Isiklik, mitte anonüümne

Põnevad fotod või kuulsad kinokangelased: valige oma myAudi äpist valikust Themes, oma lemmikfoto ja salvestage see MMI ekraani taustapildiks. Toreda lisaefektina seadistub meeleoluvalgustuse pakett plus automaatselt taustafoto toonidesse.



Audi A6 Avant InterjöörAudi A6 Avant Interjöör

Märkus: Pildil on Audi A6 Avant. MMI taustapilt: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Valmis igaks sõiduolukorraks.

Olgu siis parem juhitavus või mõistlik tõhusus, maastikul sõit või kuni 3,5-tonnise haagise vedamine. Audi Q8 linnamaastur TFSI e avaldab mõju oma hübriidajamisüsteemi ja erakordse jõudlusega.

Audi Q8 SUV TFSI e Dynamic rear view