Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

SQ8 SUV > Q8 > Audi Estonia

CO2-Emissionen (kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 254–213 g/km

Kraftstoffverbrauch (kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 34.9–25.2 mpg

Võimsus

373

kW

Kiirendus (0–100 km/h)

4.1

s

Maksimaalne pöördemoment

770

Nm

Pealtvaade Audi SQ8 SUV

Kõrgklassi kiirusomadused:

Ülima sõidujõu ja progressiivse kupeedisainiga Audi SQ8 SUV² ühendab sportauto emotsioonid ja linnamaasturi ruumikuse.

Kütusekulu (kombineeritud¹,²) kWh/100 km: 12,8–12,0 (WLTP); CO₂ heitmed (kombineeritud¹,²) g/km: 291–272 (WLTP).

Võimas jõudlus

Uuenduslike vedrustustehnoloogiate, quattro-ajami ja võimsa V8 TFSI mootoriga vallandab see nii haarava dünaamilisuse kui ka silmapaistva stabiilsuse teel.

Efektne välimus

Waitomo sinise, metallik³ ja panoraamklaasist katuseluugiga³ Audi SQ8 SUV²-le meeldib muljet avaldada. Alumiinium optikaga välispeegli korpused ja punased pidurisadulad¹ on pilkupüüdvad detailid, millest õhkub eksklusiivsust.

Progressiivne valgustus

HD-maatriks LED-esilaternate³ ja digitaalsete OLED-tagalaternate³ abil saate valida nelja valgustussignatuuri vahel, mis loovad väljendusrikka valgusanimatsiooni. Tagalaternad on varustatud lähedustuvastusega⁷, mis aktiveerib seisva sõiduki kõik OLED-segmendid kohe, kui teised liiklejad lähenevad.

Flexible division of space

The sliding three-part rear seat bench plus³ allows you to create space flexibly to suit your needs. For the maximum load capacity, you can also fold it down completely to create a luggage capacity of 1,755 litres.

CO2-Emissionen (kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 254–213 g/km

Kraftstoffverbrauch (kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 34.9–25.2 mpg

Audi Application Store sinu Audis

Kasuta otse sõiduki MMI kaudu populaarseid äppe nagu Spotify või YouTube – jättes nutitelefoni vahelt ära. Tänu Alexale⁷, Amazoni hääleteenusele, saad muuseas kuulata uudiseid, tellida ilmateate või spordiinfo, striimida muusikat ja teha paljut muudki.

Audi Application StoreAudi Application Store

Märkus: Pildil on Audi Q8 SUV.

Apple Music

Apple Music¹⁰: Nautige ülimat sõidukisisest muusikakogemust Apple Musicuga⁸. Voogesitage sujuvalt üle 100 miljoni loo ilma reklaamideta – otse oma auto MMI-st. Leidke oma lemmikmuusika ja avastage rohkem muusikat, mis teile meeldib.

Märkus: Pildil Audi Q8 SUV.

Audi MMIAudi MMI

Märkus: Pildil Audi A6 Avant. MMI taustapilt: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi exclusive¹⁶

Muutke oma Audi SQ8 SUV² inspireerivalt ainulaadseks – Audi exclusive¹⁶ paketi abil kohandatud värviviimistlusega laias värvivalikus. Täpselt nii, nagu soovite.

Audi exclusive Audi SQ8 SUV

Add your personal touch: Many seek the exceptional. You define it for yourself. Lend your Audi SQ8 SUV² even more personality – e.g. with the customised paint finish, Audi exclusive¹⁶ in Java green, metallic and the 23-inch Audi Sport alloy wheels⁵ in multi-spoke S design, black metallic, gloss turned finish⁶.

Külgvaade Audi Q8 SUV

Audi Q8 SUV

Kütusekulu (kombineeritud¹,²) kWh/100 km: 12,8–12,0 (WLTP); CO₂ heitkogused (kombineeritud¹,²) g/km: 291–272 (WLTP).

***
²Audi SQ8 SUV: Kütusekulu (kombineeritud¹,²) kWh/100 km: 12,8–12,0 (WLTP); CO₂ heitkogused (kombineeritud¹,²) g/km: 291–272 (WLTP). Only consumption and emission values according to WLTP and not according to NEDC are available for the vehicle.
³Mainitud varustus on saadaval lisana eraldi tasu eest.
⁴Funktsionaalsus võib varieeruda vastavalt lisa saadavusele erinevates riikides ja sõltuvalt konkreetse sõiduki konfiguratsioonist. NB! süsteemid töötavad vaid nende endi võimekuse piires ning abistavad juhti sõidu ajal. Seejuures jääb auto juhtimise eest vastutavaks siiski sõiduki juht, olles kohustatud igal ajahetkel ümbritsevale tähelepanu pöörama. Parkimistoimingul tuleb aktiivselt pilku peal hoida, vajutades >>P nuppu autos sees või sama nuppu nutitelefoni kaudu myAudi äpis kogu parkimistoimingu jooksul.
⁵Audi Sport GmbH-lt.
⁶Läikpindade või läikviimistlusega valuvelgi ning ka poleeritud või osaliselt poleeritud valuvelgi ei tohi kasutada talviste teeoludega. Tootmisprotsessi eripärast tulenevalt ei ole läikival pinnal talveperioodiks piisavat korrosioonikaitset ning teesool võib veljed rikkuda.
⁷Funktsionaalsus võib varieeruda vastavalt lisa saadavusele erinevates riikides ja sõltuvalt konkreetse sõiduki konfiguratsioonist. NB! süsteemid töötavad vaid nende endi võimekuse piires ning abistavad juhti sõidu ajal. Seejuures jääb auto juhtimise eest vastutavaks siiski sõiduki juht, olles kohustatud igal ajahetkel ümbritsevale tähelepanu pöörama. Parkimistoimingul tuleb aktiivselt pilku peal hoida, vajutades >>P nuppu autos sees või sama nuppu nutitelefoni kaudu myAudi äpis kogu parkimistoimingu jooksul.
⁶Dinamica Frequency mikrokiud on mikrokiudmaterjal, mis on valmistatud taaskäideldud polüesterkiust.
⁸Ainult koos Valcona nahapaketiga.
⁹äppide kasutamiseks on vajalikud myAudi konto ja andmeside.

Amazon, Alexa ja nendega seotud logod on Amazon.com, Inc.’i või sidusfirmade registreeritud kaubamärgid. Amazon Alexa äpp on saadaval vaid järgmistes riikides: Saksamaa, Austria, Suurbritannia, Prantsusmaa, Hispaania, Itaalia ja USA. Kasutamiseks on vajalik Amazoni konto. Amazon Alexa funktsioonide ja sisu eest vastutab Amazon. teatud Alexa funktsioonid sõltuvad smart home tehnoloogiast. MMI navigation plus’i ja MMI touch response’i süsteemikeel peab olema seatud keeleks, mida toetab Amazon Alexa integreerimine. Saadavuse osas võta ühendust oma Audi edasimüüjaga. Juurdepääsu võimaldamine Amazon Alexale on Amazoni vastutusel ja seda ei garanteerita pikemaks kui kolmeks aastaks alates sõiduki soetamisest.
¹⁰Saadavuse kohta saad infot oma Audi edasimüüjalt.

Apple ja kõik seotud logod on Apple Inc.’i või sidusfirmade registreeritud kaubamärgid. Apple Music on osa Audi connect navigatsiooni ning info- ja meelelahutussüsteemist. Apple Musicu üldine saadavus sõltub asukohariigist. Apple Musicu andmeplaan ja konto on nõutavad. Sellega seoses võivad tekkida täiendavad kulud. Apple Music jätab endale õiguse deaktiveerida teenus igal ajahetkel. Rohkem infot saate oma Audi edasimüüjalt.
¹¹Amazon Music on osa Audi connect navigatsiooni ning info- ja meelelahutussüsteemist. Amazon Alexa on osa Audi Application Store’ist ja nutitelefoni liidesest.

Amazon, Alexa ja kõik seotud logod on Amazon.com, Inc.’i või selle sidusfirmade kaubamärgid. Amazon Alexa app on saadaval vaid järgmistes riikides: Saksamaa, Austria, Suurbritannia, Prantsusmaa, Hispaania, Itaalia ja USA. Kasutamiseks on vajalik Amazoni konto. Amazon vastutab Amazon Alexa funktsioonide ja sisu eest. Teatud Alexa funktsioonid sõltuvad ka smart home tehnoloogiast. MMI navigation plus’i ja MMI touch response’i süsteemikeel peab olema seatud keeleks, mida toetab Amazon Alexa integreerimine. Võtke ühendust oma Audi edasimüüjaga, kui soovite saadavuse kohta rohkem infot. Ligipääsu eest Amazon Alexale vastutab Amazon ja see garanteeritakse kuni kolmeks aastaks alates sõiduki soetamisest. Audio striimimine Alexa kaudu eeldab tasulist andmeplaani sinu Audi partnerilt. Amazon Musicu kasutamisega võivad kaasneda täiendavad kulud.
¹⁰Sõltuvalt asukohaspetsiifilisest saadavusest. iOS/Android operatsioonisüsteemi praegune ühilduvus on leitav myAudi äpi kirjeldusest vastavas rakenduste poes. Nõutav on eelnev registreerimine aadressil www.my.audi.com.
¹¹Amazon, Alexa ja kõik seotud logod on Amazon.com, Inc.’i või selle sidusfirmade kaubamärgid. Amazon Alexa app on saadaval vaid järgmistes riikides: Saksamaa, Austria, Suurbritannia, Prantsusmaa, Hispaania, Itaalia ja USA. Kasutamiseks on vajalik Amazoni konto. Amazon vastutab Amazon Alexa funktsioonide ja sisu eest. Teatud Alexa funktsioonid sõltuvad ka smart home tehnoloogiast. MMI navigation plus’i ja MMI touch response’i süsteemikeel peab olema seatud keeleks, mida toetab Amazon Alexa integreerimine. Võtke ühendust oma Audi edasimüüjaga, kui soovite saadavuse kohta rohkem infot. Ligipääsu eest Amazon Alexale vastutab Amazon ja see garanteeritakse kuni kolmeks aastaks alates sõiduki soetamisest. Audio striimimine Alexa kaudu eeldab tasulist andmeplaani sinu Audi partnerilt. Amazon Musicu kasutamisega võivad kaasneda täiendavad kulud.
Sõltuvalt asukohaspetsiifilisest saadavusest. iOS/Android operatsioonisüsteemi praegune ühilduvus on leitav myAudi äpi kirjeldusest vastavas rakenduste poes. Nõutav on eelnev registreerimine aadressil www.my.audi.com
¹³Osa Audi connect navigatsiooni ning info- ja meelelahutussüsteemist (IT3).

Holoride tehnoloogia kasutamine on võimalik vaid teises istmereas.

3D VR peakomplekti kasutamine sõidu ajal: - on lubatud vaid teises reas istujatele kõige äärmistel istekohtadel - on lubatud vaid isikutele, kes on üle 1,5 meetri pikad - on lubatud vaid neile, kes 3D VR peakomplekti kasutades ei küündi väljasirutatud käte ja sõrmedega puutuma ühtki objekti enda ees (nt esiistme seljatoe tagumist poolt); - on lubatud vaid juhul, kui vajalikud turvatarvikud (nt paigaldusseade ) on 3D VR peakomplekti külge kinnitatud Rohkem infot Holoride süsteemi kohta leiab aadressilt www.holoride.com.
¹⁴Külasta lehekülge www.audi.com/connect või võta ühendust oma Audi edasimüüjaga, et saada lisainfot Audi connect’i kohta.
¹⁵Sõltub asukoha-spetsiifilisest saadavusest.
¹⁶Audi Exclusive on lisatasu eest saadaval Audi Sport GmbH-lt. Täpsema teabe saamiseks standard- ja lisavarustuse kohta võtke ühendust oma Audi partneriga või külastage veebisaiti www.audi.com.
¹⁷Alcantara on mikrokiust mittekootud materjal