Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi Q8 | Q perekonna uus nägu | Audi Eesti

Võimsus kuni

250

kW

Pagasiruumi mahutavus kuni

605

l

Maksimaalne haagise mass, kuni

3,500

kg

Külg- ja tagantvaade Audi Q8 SUV

Karismaatiline välisilme elegantsel kujul

Uus Audi Q8 paistab silma muljetavaldavate proportsioonide, sportliku kupeejoone, ruumika sisemuse ja dünaamiliste sõiduomadustega.

Jõuline ja elegantne välimus

Uus Audi Q8 näitab oma maasturi-DNA-d klassikalise quattro-veoskeemi ja jõulise välimuse abil. Elegantselt langev katusejoon, pilkupüüdev Audi Singleframe-iluvõre, Audi embleemirõngad 2D-disainis ja eriti veel S line disainipakett² annavad kõik omalt poolt jõulisust juurde.

Progressiivsus, mis särab tuledes

Tänu HD matrix LED esilaternatele² ja digitaalsetele OLED tagalaternatele² saad valida nelja valgussignatuuri seast, mis tekitavad efektse valgusmängu. Tagalaternad on varustatud lähedusanduriga⁵, mis aktiveerib seisva sõiduki kõik OLED segmendid kohe, kui teised sõidukid auto vahetusse lähedusse jõuavad.

Mitmeotstarbeline sisemus

Rikkalik siseruum paistab veel avaram tänu klaasist panoraamkatusele². Kolmeosaline nihutatav tagaiste plus² lubab tekitada hetkel sobivaima ruumilahenduse. Tagaistme saab ka tervikuna alla klappida, tekitades pakiruumi maksimummahuga 1755 liitrit.

CO2-Emissionen{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 254–213 g/km

Kraftstoffverbrauch (kombiniert){ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 34.9–25.2 mpg

Audi Application Store sinu Audis

Kasuta otse sõiduki MMI kaudu populaarseid äppe nagu Spotify või YouTube – jättes nutitelefoni vahelt ära. Tänu Alexale⁷, Amazoni hääleteenusele, saad muuseas kuulata uudiseid, tellida ilmateate või spordiinfo, striimida muusikat ja teha paljut muudki.

Audi Application StoreAudi Application Store
Apple Music

Apple Music⁸: Nautige ülimat sõidukisisest muusikakogemust Apple Musicuga⁸. Voogesitage sujuvalt üle 100 miljoni loo ilma reklaamideta – otse oma auto MMI-st. Leidke oma lemmikmuusika ja avastage rohkem muusikat, mis teile meeldib.

Isiklik, mitte anonüümne

Põnevad fotod või kuulsad kinokangelased: vali oma myAudi äpist¹⁰ valikust Themes²,¹³ oma lemmikfoto ja salvesta see MMI süsteemi taustapildiks. Toreda lisaefektina seatakse meeleoluvalgustuse pakett plus² automaatselt taustafoto toonidesse.

Audi Themes LightAudi Themes Light

Märkus: Pildil on Audi A6 Avant. Foto: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Dünaamiliselt mitmekülgne

Audi Q8 pakub rooli taga vabadustunnet ja kindlust. Sportlikud kiirusomadused, maastikuvõimekus ja haagiseveo suutlikkus kuni 3,5 tonnini muudavad selle ülimalt mitmekülgseks.

Audi Q8 SUV Seitenansicht

Audi SQ8 SUV

Keskmine kütusekulu kombineeritud: 12.8–12.0 l/100 km (WLTP); kombineeritud CO₂ heitmed: 291–272 g/km (WLTP). Sõiduki jaoks on saadaval ainult WLTP-le, mitte NEDC-le vastavad kulu- ja heitkoguste väärtused.

²Mainitud varustus on saadaval lisana eraldi tasu eest.
³Funktsionaalsus võib varieeruda vastavalt lisa saadavusele erinevates riikides ja sõltuvalt konkreetse sõiduki konfiguratsioonist. NB! süsteemid töötavad vaid nende endi võimekuse piires ning abistavad juhti sõidu ajal. Seejuures jääb auto juhtimise eest vastutavaks siiski sõiduki juht, olles kohustatud igal ajahetkel ümbritsevale tähelepanu pöörama. Parkimistoimingul tuleb aktiivselt pilku peal hoida, vajutades >>P nuppu autos sees või sama nuppu nutitelefoni kaudu myAudi äpis kogu parkimistoimingu jooksul.
⁴Läikpindade või läikviimistlusega valuvelgi ning ka poleeritud või osaliselt poleeritud valuvelgi ei tohi kasutada talviste teeoludega. Tootmisprotsessi eripärast tulenevalt ei ole läikival pinnal talveperioodiks piisavat korrosioonikaitset ning teesool võib veljed rikkuda.
⁵Tähelepanu: süsteemid töötavad vaid nende endi võimekuse piires ning abistavad juhti sõidu ajal. Seejuures jääb auto juhtimise eest vastutavaks siiski sõiduki juht, olles kohustatud igal ajahetkel ümbritsevale tähelepanu pöörama.
⁶Dinamica Frequency mikrokiud on mikrokiudmaterjal, mis on valmistatud taaskäideldud polüesterkiust.
⁷ äppide kasutamiseks on vajalikud myAudi konto ja andmeside.

Amazon, Alexa ja nendega seotud logod on Amazon.com, Inc.’i või sidusfirmade registreeritud kaubamärgid. Amazon Alexa äpp on saadaval vaid järgmistes riikides: Saksamaa, Austria, Suurbritannia, Prantsusmaa, Hispaania, Itaalia ja USA. Kasutamiseks on vajalik Amazoni konto. Amazon Alexa funktsioonide ja sisu eest vastutab Amazon. teatud Alexa funktsioonid sõltuvad smart home tehnoloogiast. MMI navigation plus’i ja MMI touch response’i süsteemikeel peab olema seatud keeleks, mida toetab Amazon Alexa integreerimine. Saadavuse osas võta ühendust oma Audi edasimüüjaga. Juurdepääsu võimaldamine Amazon Alexale on Amazoni vastutusel ja seda ei garanteerita pikemaks kui kolmeks aastaks alates sõiduki soetamisest.
⁸Saadavuse kohta saad infot oma Audi edasimüüjalt.

Apple ja kõik seotud logod on Apple Inc.’i või sidusfirmade registreeritud kaubamärgid. Apple Music on osa Audi connect navigatsiooni ning info- ja meelelahutussüsteemist. Apple Musicu üldine saadavus sõltub asukohariigist. Apple Musicu andmeplaan ja konto on nõutavad. Sellega seoses võivad tekkida täiendavad kulud. Apple Music jätab endale õiguse deaktiveerida teenus igal ajahetkel. Rohkem infot saate oma Audi edasimüüjalt.
⁹Amazon Music on osa Audi connect navigatsiooni ning info- ja meelelahutussüsteemist. Amazon Alexa on osa Audi Application Store’ist ja nutitelefoni liidesest.

Amazon, Alexa ja kõik seotud logod on Amazon.com, Inc.’i või selle sidusfirmade kaubamärgid. Amazon Alexa app on saadaval vaid järgmistes riikides: Saksamaa, Austria, Suurbritannia, Prantsusmaa, Hispaania, Itaalia ja USA. Kasutamiseks on vajalik Amazoni konto. Amazon vastutab Amazon Alexa funktsioonide ja sisu eest. Teatud Alexa funktsioonid sõltuvad ka smart home tehnoloogiast. MMI navigation plus’i ja MMI touch response’i süsteemikeel peab olema seatud keeleks, mida toetab Amazon Alexa integreerimine. Võtke ühendust oma Audi edasimüüjaga, kui soovite saadavuse kohta rohkem infot. Ligipääsu eest Amazon Alexale vastutab Amazon ja see garanteeritakse kuni kolmeks aastaks alates sõiduki soetamisest. Audio striimimine Alexa kaudu eeldab tasulist andmeplaani sinu Audi partnerilt. Amazon Musicu kasutamisega võivad kaasneda täiendavad kulud.
¹⁰Sõltuvalt asukohaspetsiifilisest saadavusest. iOS/Android operatsioonisüsteemi praegune ühilduvus on leitav myAudi äpi kirjeldusest vastavas rakenduste poes. Nõutav on eelnev registreerimine aadressil www.my.audi.com.
¹¹Osa Audi connect navigatsiooni ning info- ja meelelahutussüsteemist (IT3).

Holoride tehnoloogia kasutamine on võimalik vaid teises istmereas.

3D VR peakomplekti kasutamine sõidu ajal:
- on lubatud vaid teises reas istujatele kõige äärmistel istekohtadel
- on lubatud vaid isikutele, kes on üle 1,5 meetri pikad
- on lubatud vaid neile, kes 3D VR peakomplekti kasutades ei küündi väljasirutatud käte ja sõrmedega puutuma ühtki objekti enda ees (nt esiistme seljatoe tagumist poolt);
- on lubatud vaid juhul, kui vajalikud turvatarvikud (nt paigaldusseade ) on 3D VR peakomplekti külge kinnitatud

Rohkem infot Holoride süsteemi kohta leiab aadressilt www.holoride.com.
¹²Külasta lehekülge www.audi.com/connect või võta ühendust oma Audi edasimüüjaga, et saada lisainfot Audi connect’i kohta.
¹³Sõltub asukoha-spetsiifilisest saadavusest.
¹⁴Koos adaptiivse õhkvedrustusega või adaptiivse õhkvedrustusega sport.