Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi Q6 SUV e-tron | Elektriline. Lisaks kõigele muule toredale. | Audi Eesti
Külgvaade Audi Q6 SUV e-tron

Q6 SUV e-tron

Energiatarve (kombineeritud): 19.4–17.0 kWh/100 km; CO₂ heitmed (kombineritud): 0 g/km; CO₂ emissiooni klass: A.

Pealtvaade Audi Q6 e-tron interjöör

Elektriline. Lisaks kõigele muule toredale.

Audi Q6 e-tron³ viib elektrimobiilsuse Audidel järgmisele tasemele. See preemiummaastur köidab oma erakordse elektrilise kiirenduse, edumeelse disaini ja digitaalse sisemusega.

 

Energiatarve (kombineeritud): 19.4–17.0 kWh/100 km;

CO₂ heitmed (kombineeritud): 0 g/km; CO₂ emissiooni klass: A.

Change Exterior Color
Change Rims

Ergastav dünaamika.

Sõiduki südameks on 800-voldine¹¹ liitiumioonaku, mis on peidetud madalale auto põrandasse ja tagab muljetavaldava dünaamika – nii laadides kui ka sõites. Saad nautida tõhusat ja väga kiiret laadimist¹² ning mootorivõimsust kuni 285 kW.

Progressiivne sisedisain.

Avasta sisemuse ülemiste ja alumiste elementide uus disain – uksepolstrilt armatuurlauani ja edasi keskkonsoolini. Juhtseadmed on paigaldatud moel, et need paistaks selged ja korralikud.

Audi rakenduste pood²¹ Teie Audis.

Kasuta arvukat ja pidevalt täienevat populaarsete rakenduste valikut nagu Amazon Music²², Spotify või YouTube otse oma sõiduki MMI ekraanilt – ilma nutitelefoni asjasse segamata. Amazoni häälassistent Alexa²² võimaldab näiteks kuulata uudiseid, tellida ilmateate või spordiülekande, striimida muusikat ja paljut muudki.

View MMI system with Audi Application StoreView MMI system with Audi Application Store

Eesrindlik e-disain.

Sõiduki progressiivne disain ühendab elektrilise suutlikkuse prestiižiga. See tähendab maskuliinseid proportsioone, ümberpööratud Singleframe iluvõret autoninas ja lisatahveldisi küljelaiendite kohal näitlikustamaks aku asukohta põrandas.

Varustatud igapäevaeluks.

Audi Q6 e-tron³ paistab silma võimega vedada kuni 2400 kg haagist, rääkimata avarusest sisemuses – alates paljudest panipaikadest ja esi-pakiruumist ning lõpetades mitmekülgse põhipakiruumiga tagaosas.

E-võimsusega kõigeoskaja.

Istuge autosse ja nautige selle sujuvat kiirendust. Audi Q6 e-tron³’i elektrilist kiirendust täiendavad juhiabisüsteemid ²⁰ ja erinevad sõidurežiimid. Adaptiivne õhkvedrustus⁴ pakub paremat sõidumugavust ja juhitavust.

edition one⁴.

Olgu magnet hall või Ascari sinine, metallik, kumbki kahest edition one mudelist⁴ tuleb väliste täiendustega nagu S line pakett, kerevärvi iluvõre, 21-tollised rattad, punased pidurisadulad, maatriks-LED esilaternad, tumendatud LED tagalaternad pro ja välispakett, must.

Isemoodi nagu elu ise.

Audi originaaltarvikud³³ muudavad Teie sõiduki iselaadseks. Praktiline varustus ja välised aktsendid võimaldavad autot seadistada muutuvatele vajadusetele. Üha uuesti ja uuesti.