Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi SQ6 SUV e-tron | Elektriline. Lisaks kõigele muule toredale. | Audi Eesti
Eestvaade Audi SQ6 SUV e-tron

SQ6 SUV e-tron

Tagantvaade Audi SQ6 SUV e-tron

Elektriline. Lisaks kõigele muule toredale.

Uus Audi SQ6 e-tron³ paistab silma haardevõimega, mis tuleneb elektrilisest quattro nelikveost, suurepärase piki- ja külgsuunalise dünaamikaga ning efektse välisheliga.

 

Stromverbrauch (kombiniert)*: 3.5–3.4 miles/kWh

CO₂-Emissionen (kombiniert)*: 0–0 g/km

Change Exterior Color
Change Rims

Energiast kantud.

Sõiduki südameks on 800-voldine¹¹ liitiumioonaku, mis tagab muljetavaldava dünaamika – nii laadides kui ka sõites.

Uus siselahendus.

Avasta uus, futuristlik sisedisain ülemiste ja alumiste kujustuselementidega Dinamica⁴,¹³ mikrokiust– alates uksepolstrist kuni armatuurlaua ning keskkonsoolini. Sportistmed plus, ees⁴ rõhutavad sportlikku olustikku.

Audi rakenduste pood²¹ Teie Audis.

Kasuta arvukat ja pidevalt täienevat populaarsete rakenduste valikut nagu Amazon Music²², Spotify või YouTube otse oma sõiduki MMI ekraanilt – ilma nutitelefoni asjasse segamata. Amazoni häälassistent Alexa²² võimaldab näiteks kuulata uudiseid, tellida ilmateate või spordiülekande, striimida muusikat ja paljut muudki.

MMI süsteem Audi Application StoreMMI süsteem Audi Application Store

Märkus: Pildil on Audi Q6 SUV e-tron¹⁵.

Energiaga virgutatud disain.

Audi SQ6 e-tron³ Daytona hall, pärlefektiga² peegeldab oma sportlikkust juba väliselt – S-spetsiifiliste elementidega nagu S embleemid ja kaitserauad ning välispakett, must⁴.

Varustatud igapäevaeluks.

Audi Q6 e-tron³ paistab silma võimega vedada kuni 2400 kg haagist, rääkimata avarusest sisemuses – alates paljudest panipaikadest ja esi-pakiruumist ning lõpetades mitmekülgse põhipakiruumiga tagaosas.

Ergastav dünaamika.

Sõiduki südameks on 800-voldine¹¹ liitiumioonaku, mis on peidetud madalale auto põrandasse ja tagab muljetavaldava dünaamika – nii laadides kui ka sõites