Küpsised

See veebileht kasutab küpsiseid. Kui olete nõus, klõpsake nuppu "Nõustun" või jätkake sirvimist. Võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, muutes oma veebibrauseri sätteid ja kustutades salvestatud küpsised. Kui soovite rohkem infot, kuidas teie isikuandmeid käsitleme, palume lugeda privaatsustingimusi.

Audi Q7 SUV TFSI e | Innovaatiline peremaastur | Audi Eesti
Audi Q7 TFSI e Külgvaade

Q7 SUV TFSI e

Elektriline sõiduulatus (kombineeritud)

80–84

km

Kiirendus (0-100 km/h)

5.0

s

Võimsus

360

kW

Audi Q7 SUV TFSI e

Uuenduslik jõuallikas

Audi Q7 SUV TFSI e ühendab endas võimsuse ja nutikuse: e quattro elektrimootori ja kolmeliitrise V6 TFSI mootori koguvõimsus on 360 kW.

Audi Q7 SUV TFSI e ühendab endas mõlema maailma parimad omadused: täiselektrilises režiimis tekitab see väga vähe müra ja ei tekita heitgaase. Vaatamata madalale müratasemele pakub elektrimootor ohtralt jõudu, tänu sõidu ajal rekupeerimisele saab süsteem elektrienergiat taastada.

Elegantne ja muljetavaldav.

Must stiilipakett plus koos antratsiithallide Audi rõngastega ees ja taga annavad Audi Q7 SUV TFSI e'le sportliku välimuse. Satelliit-hõbedane metallik välisvärv koos musta värvi välispeegli korpustega loovad koos eksklusiivse välimuse.

Progressiivsus, mis särab tuledes

Tänu HD matrix LED esilaternatele² ja digitaalsetele OLED tagalaternatele saate valida nelja valgussignatuuri seast, mis tekitavad efektse valgusmängu. Tagalaternad on varustatud lähedusanduriga, mis aktiveerib seisva sõiduki kõik OLED segmendid kohe, kui teised sõidukid autole (liigselt) lähenevad.

Praktiline ja mugav

Audi Q7 SUV TFSI e trumpideks on ruumikus ja praktilisus. Eriti käepärased on laadimise-mahalaadimise võimalused, näiteks kaugjuhitav pakiruumi avamine ja relsisüsteem pagasi kinnitamiseks. Kui sellest veel ei piisa, täiendavad mugavust lisavarustusse kuuluvad panoraamklaaskatus, õhukvaliteedipakett ning mitmevärviline kontuur- ja meeleoluvalgustuspakett.

Audi Application Store teie Audis

Kasutage otse sõiduki MMI kaudu populaarseid äppe nagu Spotify või YouTube – jättes nutitelefoni ahelast kõrvale. Tänu Amazoni hääleteenusele Alexa⁵ saate näiteks uudiseid kuulata, tellida ilmateate või spordiinfo, striimida muusikat ja teha paljut muudki.

Audi Q8 SUV{ft_q8-suv}.Audi Q8 SUV{ft_q8-suv}.

Märkus: Pildil on Audi Q8 SUV.

Isiklik, mitte anonüümne

Põnevad fotod või kuulsad kinokangelased: valige oma myAudi äpist⁸ valikust Themes²,¹¹ oma lemmikfoto ja salvestage see MMI ekraani taustapildiks. Toreda lisaefektina seadistub meeleoluvalgustuse pakett plus² automaatselt taustafoto toonidesse.

Audi A6 Avant InterjöörAudi A6 Avant Interjöör

Märkus: Pildil on Audi A6 Avant. MMI taustapilt: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Sõidudünaamika

Standardvarustusse kuuluv quattro nelikvedu tagab sportlikku käsitlemise. Samuti standardvarustusse kuuluva Audi drive selectiga saad aktiivselt sõiduki karakteristikat mõjutada, sh sportvedrustust, mis reguleerib sõiduki kõrgust. Lisavarustusena saadaval olev kaldumise vähendamise süsteem, vähendab kere kaldumist ja kõigi rataste juhtimine tagab lihtsama manööverdamise ja sportliku käitlemise.

Audi Q7 SUV TFSI dynamic side view